1. – verwarm de yoghurt au bain marie tot 40°C

2. – verwarm witte chocolade au bain marie tot het gesmolten is en koel terug tot 40°C

3. – zorg dat de chocolade klont vrij is en meng met de yoghurt

4. – breng op smaak met citroensap

5. – lepel de creme in bakjes of borden en zet koel

6. – carameliseer de bruine suiker op het vuur met een beetje kokend water tot een gladde caramel

7.  (let op: niet roeren, en door de bruine suiker zie je niet snel of de caramel verbrandt!)   

8. – meng de caramel met de pistache nootjes en laat afkoelen op de werkbank, die iets is ingesmeerd met olie

9. – vijzel de caramel nadat het is afgekoeld

10. – haal de creme uit de koeling en strooi er de gecarameliseerde pistache nootjes overheen


Recipe By: RJK en JJ
Serving Size: 4

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.