We zijn begonnen aan de laatste paar dagen in Canada en mijn voorraadkastje moet leeg dus ik ga nog een beetje pielen. Ik volg onderstaand recept maar daar geef ik wel een waarschuwing bij.
Deze cake zou ik gebruiken als een bodem die je daarna afsmeert met lemon curd, of met crème patissière, of met geslagen room, en dan lekker met vruchtjes erop of zo, dan is ze heerlijk. Zo met niets vind ik ‘m wat aan de saaie kant.
Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 1 uur |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 340 g Griekse yoghurt
- 6 eieren
- 2 tl vanillle-extract (of echte vanille, uitgeschraapt)
- 60 g tapiocameel
- 40 g suiker
- 50 g blauwe bessen
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Meng yoghurt met eieren en vanillle en klop er daarna tapiocameel, suiker en blauwe bessen doorheen.
- Bekleed een ø20 cm springvorm met bakpapier en giet hier het beslag in.
- Bak de taart 60 minuten in een op 180ºC voorverwarmde oven en laat in de vorm afkoelen.
- Bedek de taart met een topping en rode vruchten.
en de suiker en blauwe bessen doen we er ook doorheen??