Na een uneventfull flight in een Embraer van Air France, best nog wat turbelentie zo vlak voor de landing, splitst de familie zich op in honden halen en boodschappen doen, en er gaat er ook nog even één naar de kapper! Rustig avondje, eindelijk weer in de eigen mand, geen gordijnen want die worden gestoomd, en de volgende dag een rustig zondagje. De vrouw heeft de eerste beurs van het jaar, dochter bij de paarden, zoon slaapt uit en ik bereid de komende weken voor.

25 januari is de eerste draaidag van Topchef, 3 dagen daarvoor de selectie van de kandidaten. Heb je geluk en zit je in de 1ste provincie, dan selecteer je je op zondag en barst woensdag het feest los. Daarvoor heb ik nog wat andere hindernissen te nemen. Wine Professional morgen, koken met Judith Osborne aanstaande dinsdag, en woensdag de volgende 2 menu’s voor de Kookfabriek proefkoken. Daarna begint het echte werken pas, donderdag met de G6 richting San Sebastian voor een culi-werk-excursie! De top in tapas, grillen en wat dies meer zij, alles komt aan bod. Na terugkomst is het nog een week voordat we losbarsten. Een week die ongetwijfeld gevuld gaat worden met plannen, vergaderen, receptuur schrijven en verdere voorbereidingen voor een nog beter seizoen.

Ik ga vandaag eerst maar weer eens een lekker potje koken, laatste dag van de vakantie…


Reacties

  1. Door wilma

    mis jullie en je verschrikkelijk lekkere kunsten achter de pannen!!!!!! xxxxxxxxx willie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.