Ja, we gaan op reis, en wel naar China, en jij kunt mee!
Van 12 tot 25 oktober reis ik met een groepje van 20 à 25 foodlovers door het prachtige China. We starten in Peking, where else en gaan daar behalve de geijkte paden (Verboden Stad, de Muur) ook leren zelf peking eend te maken, en te proeven natuurlijk!
Vandaar brengt de hoge snelheidstrein ons naar Sjanghai waar we natuurlijk de lokale markt bezoeken en met de daar ingekochte Chinese specialiteiten weer gaan koken. Door naar Guilin met zijn prachtige natuur, alwaar we de Li river afvaren naar Yangzhuo.
Hier even geen koken maar genieten van het spectaculaire uitzicht en het aithentieke eten aan boord. Van Yangzhuo gaan we naar Guangzhou (Canton), zeg maar de bakermat van de Chinese en vooral de Cantonese keuken. De beroemde Qingping market wordt bezocht en ook hier gaan we weer koken.
Last but not least komen we in mijn inziens de leukste stad van China, Hong Kong. Nog één keer koken, meerdere markten bezoeken, maar zeker ook genieten van het fantastische eten.
Buiten de reis naar China en weer naar huis wordt eigenlijk alles verder geregeld. Slapen, transfers in China, koken, excursies en de meeste lunches zijn inclu, de diners en je drankjes worden ter plekke voldaan.
Meer weten, surf dan naar http://guidingyou.nl/nl/travel/china.php