Goddelijk lekker, terwijl ik echt nooit koffie met melk drink.
De eerste keer dat ik dit dronk was met Ron, Menno en Alain toen we mise en place aan het maken waren voor een KIDS-diner op een Chinese jonk op de Saigon river. Grote glazen met waarschijnlijk vervuilde ijsblokken en deze godendrank werden aan boord gehesen vanaf een parlevinker, en terwijl we de man net 5 liter vocht waren verloren ging de koffie erin als gods woord in een ouderling.
Sindsdien drink ik het heel af en toe in de hotelbar van het Hyatt, ik heb het gevoel dat je er moddervet van wordt, en zie ik het eigenlijk als een dessert.
Mengen en opdrinken!
De zoetekauw gebruikt nog wat suikerwater 1:1 om de boel zoeter te krijgen.
*ik heb het ze ook met warme koffie (espresso) zien maken, ik denk dat de melk dan beter mengt, en het over ijs zien gieten. Het gesmolten ijs verdunt dan natuurlijk wel behoorlijk de drank.