…op woensdagavond, afgeladen vol, laatste tafel, 3 kinderen waarvan 1 vegetariër en 2 niet-vis eters, dat heb ik weer…

Patron Leonardo staat aan de voorkant, en 6 koks staan achter hem, letterlijk en figuurlijk. Het ene lekkere bord na het andere komt op tafel. Antipasti, worst, ham, kaas, focaccia, mozarella, aubergine, rucola, artisjok met Parmezaan, en alles gaat op. Heerlijke (huis)-wijn, cola’s en sprite’s en we gaan naar de pasta.

Papardelle carbonara, maar zonder ei, room en boter. Onmogelijk zeggen mijn twitter-vrienden meteen… Nee, Leonardo is gek, te lekker is het. Daarna nog ravioli met hert, en 3 soorten rund (wang, ribeye en merg).

Dessert, het kan er niet meer bij, maar het komt en het gaat op. Chocolade-vierkantjes met pecannoten, en de lekkerste, molligste panne cotta ever, met caramelsaus. Veel caramelsaus…

Eten zoals eten hoort te smaken, en dan heb ik het niet eens over gastvrijheid. Topavond!


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.