Vandaag niet over eten, of je moet iets willen weten van 2 soorten zalm met blini’s en een ribeye béarnaise, weggespoeld met een glaasje Belondrade…., maar over de Toppers. The boys are back in town, dus vader met zoon, en wat G6-leden met aanhang, naar de Arena. Effe eten in Dauphine, waarna de metro ons voor de deur van de Arena brengt. Volledig wit van de mensen, lange rijen, maar na wat omzwervingen beginnen we de klim naar het middelste deck en kopen we een stapel Arena-kaarten. Het ideale afrekensysteem zeggen ze, maar ik denk dat het vooral voor de uitbaters ideaal is. Weinig fraude en wat te denken van al die mensen die naar huis gaan met nog wat saldo op de kaart, en de kaart vervolgens vergeten bij een volgende keer. Ik weet zeker dat ik hier in huis nog 5 kaarten heb slingeren…
Enfin, bepakt met grote glazen bier (heel gek, maar echt dronken wordt je er niet van) en een hoop cola, nestelen we ons met z’n 20-en op onze 2 rijtjes. De vacuumzakken wodka en Bacardi gaan open en het wordt meteen een dolle boel. We zijn geen minuut te laat, want binnen een paar tellen komt de praalwagen met de boys binnenrijden en zetten de Black Eyed Peas in. Ik denk nog even dat ik verkeerd ben maar “tonight’s gonna be a good night….” Ik ben een beetje bang voor grote mensenmassa’s, en er zijn er hier een hoop, ik ben niet echt dol op Geer en Goor, laat staan op René en Jeroen, denk al een paar keer “wat doe ik hier”, maar ga binnen 5 minuten uit mijn dak. Helemaal leuk, lekker meezingen, dansen, drinken, lachen, ongedwongen en gezellig. Top! De ene medley na de andere, Karin Bloemen, een klein mannetje met blond haar (Thomas Berge….?), Martin Moreiro en zijn Sheryl, Ruth Jacott, Frans Bauer, het kon allemaal niet op. Tegen het einde heeft Giel het briljante idee ‘m vast te smeren, voor de meute uit, maar daar dachten er meer over, dus die waren we kwijt. Toch nog een lange rij bij de taxi’s, bizar slecht geregeld ondanks de hulpvaardige agenten, 1 lange rij voor een schuifhekkie, maar een mooie avond ( de mensen die een limo hadden gehuurd voor een hoop geld hadden het helemaal slecht, die konden daar namelijk niet komen….., hahaha…). Volgend jaar weer?
opleiding Aziatische keuken aan ROC is in volle gang. Ik ben met hard mee bezig. Timmert hard onderweg!
zie link http://www.facebook.com/tim.kan.948/photos
gr. Tim Kan