Het was een beetje laat gisteren, enorme houten kop, maar niet alleen ik. Robert is gisteren 60 geworden en heeft dat “en petit comité” gevierd bij Ferry…. 

Ik besluit de hele dag te zondigen qua eten, iets moet me er doorheen slepen! De Eerste opdracht bestaat uit het bereiden van een kalfsmuis. We delen 3 5-jes uit wegens het niet goed garen. Allemaal te rauw, niet goed geluisterd. Megi en Ivo dus te rauw en zwaar overheersende dille, Dardo en Renaldeau een perfecte garing met een mooie paprikasaus, een 8. Gert & Niels, te rauw, alles flauw, jus te vet, 5,  en Elvira & Titus te rauw, puree met de staafmixer wordt lijm, en een veel te zoete rode wijnsaus. Niet best! De Topclass is vandaag zarzuela, die heerlijke Spaanse visschotel met o.a. saffraan en dat is een bottleneck voor Niels, een 6. Ivo maakt ‘m briljant klaar, een 9, Reynaldeau een 8, ook goed, maar Gert een 4, die gooit er op het laatst nog even een vol glas cognac overheen, niet te eten. Lekker begin van de week…… Borreltje na voor Robert waar ineens een lang verborgen hobby uit de kast komt. Binnenkort een eigen label honing!!


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.