Het laatste, en dan houden we erover op. Beetje regen dit jaar op Taste, donderdag en zondag waren nu niet de mooiste dagen maar vrijdag en zaterdag waren top. Mooie restaurants, lekkere hapjes, buitenkeukens, veel espressokarretjes, een inmense barbecue op wielen, een plastic bal waar je in kon lopen van Grand Marnier en natuurlijk het Kooktheater waarin dagelijks gastchefs hun kunsten vertoonden. Ik heb er zelf met Robert vrijdag een demo gedaan, Pilavrijst en poulet au vinaigre en realiseer me ineens dat ik dat recept nog moet plaatsen. Doe ik morgen!
Taste of Amsterdam zit er weer op en ik maak me op voor de 5de sessie volgend jaar. Het ambassadeurschap bevalt me goed dus wat mij betreft ben ik er weer bij volgend jaar, en ook het uitbaten van de leukste en drukste winebar is me goed bevallen, hoewel we nog moeten kijken of we wat verdient hebben.
Er is één ding wat ik niet meer doe, en dat is collega’s en vrienden beoordelen. Ik heb was door de organisatie gevraagd om met Fusina en Edine de jury te vormen voor de Taste Award 2012 en dat is me niet door iedereen in dank afgenomen. Ik kan daar nog een heel verhaal over vertellen, doe ik niet, en niet pieppen ook, was gewoon niet zo handig, ligt politiek kennelijk toch wat anders. Stop!!
Ik ga nog naar Taste of London, wat nog van een hele andere allure is. I’ll keep you posted.
Morgen de recepten en dan New York.