Het is nog maar een paar weken of we gaan allemaal weer los op Taste of Amsterdam (24 t/m 27 juni, nu ook zondagavond!). De voorbereidingen van de G6 zijn in volle gang, we staan dit jaar voor het eerst met z’n allen in één tent, één grote keuken zeg maar, het wordt hartstikke spannend. We zijn allemaal bezig met onze gerechtjes, wat kun je nu maken dat de gasten bij de 2dehap zeggen:” ik wil er nog een”.
Verder natuurlijk de aankleding, de pr, de wijnbar…. De wijnbar? Ja, de wijnbar…. In navolging van vorig jaar exploiteert de G6 wederom een winebar, pal voor de deur van onze restaurants. In samenwerking met Wijnkoperij Okhuysen hebben we een prachtig assortiment schenkwijnen uitgezocht, maar dit jaar ook klinkende namen als Meursault, Pouilly Fuissé en Pomerol (en dat uit echt glaswerk in plaats van plastic bekertjes!). De bar kom er supercool en strak uit te zien, net zoals ons keukentje. De keuze van de gerechtjes is bijna rond, binnenkort laat ik daar meer over weten, vrijdag a.s. worden ze gefotografeerd en zijn ze definitief. Tot zover even de laatste update, ik ga eenden vangen…..