Pasta’tje zo midweeks, en even zonder vlees, hoe lekker, en vooral supermakelijk! Let goed op de portionering, voor 3 volle hoofdgerechten misschien net aan de krappe kant.

Recept Afdrukken
Spaghetti met rucola en geitenkaas
Maaltijd hoofdgerecht
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd hoofdgerecht
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de pasta al dente in ruim kokend water met zout (verse 2 minuten, volg voor gedroogde de instructies op de verpakking) en spoel koud onder stromend water.
  2. Bak de knoflook zachtjes in de olie en zet apart (zorg dat het niet te bruin is).
  3. Meng de rucola, geitenkaas, knoflook met olie in een diepe schaal en zet apart.
  4. Verwarm de pasta 30 seconden in ruim kokend water, giet af en meng met de salade. Bestrooi met geraspte Parmezaan en serveer direct.

Reacties

  1. Door Theo

    Portionering wellicht aan de krappe kant? 50 gram groente per persoon, zijnde rucola, is natuurlijk veel te weinig. Sowieso kun je dit al aanvullen met zongedroogde tomaatjes, doperwtjes en dergelijke (en geroosterde pijnboompitten), maar dan nog zou ik er een salade bij of voorafgaand aan serveren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.