Ik liep over de beurs en er kwam een eetmoment aan. Vaak is het te druk, eten we niet, en hakt de borrel er dus zwaar in. Als er zich dan de mogelijkheid voordoet wat te eten, grijpen we die aan. We schuiven vandaag als laatste aan in Halle Drei, rond 3-en, en kunnen nog net een spaghetti met pesto bestellen. Helemaal lekker, warm en voedzaam. Receptje??? Maal met het stalen mes van de keukenmachine een bos basilicum fijn met 50 gram pijnboompitten, 100 gram Parmezaanse kaas, 1 à 2 tenen knoflook en 150 ml olijfolie. Laat een uurtje staan en breng op smaak met zout en peper. Kook pasta gaar volgens de instructies op het pak en controleer een minuut voor het verstrijken van de tijd de beetgaarheid (al dente). Spoel direct koud onder de kraan, en warm later weer op door de pasta 30 seconden in kokend water te gooien (het zal wel niet culinair zijn, maar ik doe het zo al jaren, ook met rijst, ideaal als je een huis vol hebt). Meng met de pesto en wat extra geraspte Parmezaanse kaas.