Denk aan een grote tennishal, een meter of 40 toonbank gemaakt van ijs, een wijnwinkel en een open keuken uitkijkend op straat met 30 koks en evenveel woks en je zit goed. Bij Seafood Market ga je aan de hand van één van de hostessen langs de wijnwinkel, 2 flessen Ridge chardonnay (USA, 2006) blijken later niet genoeg, hoe confronterend, waarna je langs de ijsbakken wordt getrokken. Geen tonijn, geen zalm en geen tong, alleen maar lokaal en heel veel garnalen, crab en kreeft. Concept is dat je je keuze maakt, dat per gewicht afrekent aan de kassa, met je supermarktkarretje naar je tafel gaat, waarna er een kelner komt vragen hoe je een en ander bereidt wilt hebben.
Hier blijk je later nog apart voor te moeten betalen. Natuurlijk zijn de ogen veel groter dan de maag en blijft er voldoende over om de kelners uit onze wijnk, mannetj of 5, nog minimaal 2 dagen te voeden. We nemen nog wat middelmatige sushi tijdens het wachten, waarna het feest begint. Scallops (kleine coquilles) met grofgemalen peper uit de wok, gewokte kokkels met Thaise basilicum, Tiger prawns van de grill (enorme joekels..), gefrituurde red snapper met knoflook en chili, en inktvis van de barbecue. Voor de vorm nemen we nog wat groente, groene asperges met Chinese paddenstoelen, maar het draait allemaal om de vis. Het is allemaal super lekker, ondanks de wat droge snapper (te lang in de frituur) en verser kun je het niet krijgen. Een must-see deze market, ondanks dat het wat rustig is en je de gezelligheid aan je eigen tafel moet maken. Verser kun je het niet krijgen!!