Een lekkere salade vanavond, niet te zwaar zodat je tijdens de wedstrijd nog lekker aan de bitterballen en de kaastengels (ja met één S) kunt. Hup Holland Hup.

Recept Afdrukken
Salade van gegrilde groentes met ribeye
Maaltijd salade
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd salade
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng alle groentes met olijfolie en zout.
  2. Klop citroensap met zeezout en knoflook en voeg al kloppend in een dun straaltje de olie toe. Voeg sjalot toe
  3. Begin ermee de bovenste groentes om en om krokant te grillen. Dus eerst de pompoen en bloemkool, 2 minuten later paprika en uien totdat ze allemaal goudbruin en redelijk gaar zijn.
  4. Grill nu courgette en champignons en sluit de laatste 3 minuten af met de little gem.
  5. Overgiet de warme groenten met vinaigrette, breng op smaak met zout en peper, dek af met plasticfolie en laat de smaken 30 minuten infuseren.
  6. Grill de ribeyes aan beide kanten krokant en maak een mooie grillruit. Laat 10 minuten rusten voordat je ze trancheert en serveert met de groentes.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.