Omdat augurken vandaag in Julius’ Voorraadkast centraal staan een repost van mijn Russische salade waar de augurk een behoorlijke rol inspeelt. Ga snel aan de slag voor oudejaarsavond, en maak ook mijn mosterdzaadsaus voor bij een lekker stuk rundvlees (wat ik haal bij slagerij Janmaat in de Hilversumsche Meent)

Zalig uiteinde…

Recept Afdrukken
Russische Salade
Maaltijd garnituur
Porties
Ingrediënten
Maaltijd garnituur
Porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Blancheer (kook) aardappel, knolselderij en wortel beetgaar in gezouten water beetgaar en laat op een platte schaal uitdampen (bij koud spoelen onder de kraan verlies je alle smaak)
  2. Meng aardappel, knolselderij, wortel, tomaat, augurk, eieren, peterselie en mayonaise en breng op smaak met zout, peper en licht met kerriepoeder.
  3. * brunoise zijn hele kleine blokkies!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.