Onder de rook van Utrecht light het dorpje Houten, met het prachtige kasteel Heemstede. In een ver verleden heb ik hier nog eens een paar maanden gezeten voor de catering van de Boezemvriend, nu is er in de kelders het restaurant van Andre van Doorn gevestigd. In de zomer is het hier goed toeven aan de slotgracht, maar in de winter binnen is het ook zeker geen straf. Tijdens de productie van het Magimix boek heb ik hier regelmatig
“vergaderd” met Henri, ideale locatie zo tussen Almere en Zaltbommel!
Andre staat al op scherp; meloensoep met kropsla en in cornflakes gewentelde gamba’s. Het ziet er top uit, maar zo tegen 5-en zijn we even gestopt met alles proeven. We maken nog een portretje onder de brug en sjeezen naar Ouderkerk


Reacties

  1. Door Roel

    mega lekkere dish,
    heb dit gegeten en nog steeds bezig om die kroeppoek zo lekker crispy en luchtig te krijgen. heeft iemand toevallig een recept hiervan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.