Züricher Geschnetzeltes
Porties Prep Tijd
6 personen 45minuten
Porties Prep Tijd
6 personen 45minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bak de plakjes kalfsvlees om en om aan in de helft van de boter, ze moeten net aan gaar zijn
  2. Haal het vlees uit de pan, laat het restant van de boter smelten, bak hier ui en knoflook kort in aan, en voeg champignons toe.
  3. Bak 5 minuten door, blus af met witte wijn en laat 2 minuten inkoken.
  4. Blus af met bouillon en laat weer 2 minuten inkoken
  5. Maak een papje van room met maizena, giet door de saus, breng aan de kook en wacht tot het een dikke en vooral lekkere saus is.
  6. Leg het vlees in de saus en laat eventueel nog even indampen of maak het juist iets dunner met wat room of bouillon (beslist niet met wijn).
  7. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met peterselie.