Wortels gestoofd in sinaasappelsap en jus de volaille
Maaltijd
garnituur
Keuken
Frans
Porties
Prep Tijd
4
personen
30
minuten
Porties
Prep Tijd
4
personen
30
minuten
Ingrediƫnten
12
stuks
bospeen
geschild
1
el
olijfolie
300
ml
vers sinaasappelsap
4
sinaasappelschillen
(met een dunschiller, zonder wit)
100
ml
jus de volaille
1
ingemaakte citroen
in stukjes
Maldon zeezout
Instructies
Bak de bospeen rondom aan in olie tot ze licht bruinen.
Blus af met sinaasappelsap, voeg schillen toe en stoof hier de wortels in gaar met een deksel op de pan terwijl je ze af en toe draait.
Zorg dat de wortels rondom een gekarameliseerd laagje krijgen en voeg als ze bijna klaar zijn de jus de volaille toe.
Roer als ze klaar zijn de ingemaakte citroen door de jus en serveer direct, bestrooid met Maldon zeezout