Recept Afdrukken
Venkelolie
Maaltijd sauzen
Keuken Frans
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 1 week
Porties
ml
Ingrediënten
Maaltijd sauzen
Keuken Frans
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 1 week
Porties
ml
Ingrediënten
Instructies
  1. Gril de venkel 10 minuten op iedere snijzijde maar zorg dat ze niet verbranden.
  2. Vul een weckpot (zonder rubberen ring) met de venkel, giet hier de koolzaadolie op en zet een uur in een op 80ºC voorverwarmde oven
  3. Sluit de pot af (met rubberen ring) en zet een week weg op een koele plek.
  4. Passeer de olie door een zeef.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.