Recept Afdrukken
Uientaart
Maaltijd snack
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 25 minuten
Porties
personen
Maaltijd snack
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 25 minuten
Porties
personen
Instructies
  1. Giet strepen olijfolie en balsamicoazijn op een bakplaat, bestrooi met zout en beleg met takjes tijm
  2. Snijd kop en kont van de uien, snijd iedere ui in 3 plakken en leg op de bakplaat.
  3. Bedek met een grote plak bladerdeeg (hier gebruik ik croissantdeeg), bestrooi met zout en druk de randen goed aan.
  4. Bak goudbruin in 20/25 minuten in een op 200ºC voorverwarmde oven.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.