Tiramisu, easy
Porties Prep Tijd
6personen 40minuten
Porties Prep Tijd
6personen 40minuten
Instructies
  1. Klop 4 dooiers met 100 gram suiker tot lichtgeel
  2. Klop 4 witten en voeg als het stijf wordt al kloppend lepel voor lepel 50 gram suiker toe
  3. Klop mascarpone met vanille en meng daarna met de dooiers.
  4. Meng dit mengsel met de witten.
  5. Meng espressokoffie met koffielikeur
  6. Bedek de bodem van een schaal met cacao en chocolade .
  7. Doop de lange vingers in de koffie en leg op de bodem.
  8. Smeer hier 1/3 van de crème op en bedek met een laag gedoopte lange vingers, 1/3 van de crème, cacao en chocolade.
  9. Bedek met een 2de laag gedoopte lange vingers, smeer hier het restant van de crème op en bestrooi weer met cacao en chocolade.
  10. Laat minimaal 4 uur opstijven in de koeling.