snijd de bloemkool in roosjes die in één keer in je mond passen. Pers de teen knoflook. Verwarm de oven voor op 200ºC.
meng bloem, knoflook, paprikapoeder met wat zout en cayennepeper en voeg al roerend scheutje voor scheutje melk toe tot een beslag en laat 10 minuten staan.
snijd de bosui in ringetjes, haal de blaadjes van de takjes kruiden en hak fijn en meng alles met de Japanse mayonaise.
dip een bloemkoolroosje door het beslag, haal direct door de panko en leg op een met olie ingesmeerde bakplaat. Herhaal dit met alle roosjes.
zet de bakplaat 15 minuten in de oven.
meng bbq saus met sriracha en haal hier de bloemkoolroosjes doorheen. Leg terug op de bakplaat en zet ze nog 15 minuten in de oven totdat ze mooi krokant en bruin zijn.
bestrooi de bloemkoolroosjes met bosui en serveer met de kruidenmayonaise