Prep Tijd | 10 minuten |
Kook Tijd | 20 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 2 el olijfolie
- 2 uien gesnipperd
- 1 Spaanse peper gesneden
- 2 tenen knoflook geperst
- 1 rode paprika in strips gesneden
- 2 el tomatenpuree
- 1 el paprikapoeder
- 2 tl korianderpoeder
- 2 tl komijnpoeder
- 10 blaadjes munt gehakt
- 5 takjes bladpeterselie gehakt
- 400 g kerstomaatjes
- 400 g tomate concassée
- 100 g kikkererwten gespoeld
- 50 g zwarte olijven
- 100 g feta in stukjes
- 6 eieren
- zout en peper
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Fruit ui, knoflook en Spaanse peper aan in olijfolie en voeg tomatenpuree toe.
- Voeg specerijen en tomaat toe, breng tegen de kook aan en laat iets indampen.
- Voeg kikkererwten, olijven en feta toe.
- Breng op smaak met zout en peper en breek de eieren boven de saus. Laat garen zonder dat je de eieren beweegt (eventueel onder een deksel).