Recept Afdrukken
Rundersaucijzen met 2 soorten selderij
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken Hollands
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 40 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken Hollands
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 40 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Fruit ui glazig in olie en voeg de stukjes saucijs toe. Zet het vuur iets hoger en schroei het vlees rondom dicht**.
  2. Voeg selderijknol, bospeen en salie toe, bak 3 minuten door en voeg zoveel bouillon toe tot selderij en vlees onder staan.
  3. Gaar 20 minuten op een lage pit en voeg bleekselderij toe.
  4. Gaar nog 10 minuten door en controleer de garing van de knolselderij.
  5. Je kunt het vocht nog iets laten indampen, afhankelijk van de hoeveelheid en de smaak, maar ik zou het dan eerst even passeren door een vergiet en de vaste ingrediënten afdekken met een dubbele laag aluminiumfolie. Na het indampen alles weer mengen en even doorwarmen.
  6. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met citroenrasp.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.