Rigatoni + meatballs
Maaltijd
hoofdgerecht
Keuken
Italian
Porties
Prep Tijd
2
personen
30
minuten
Porties
Prep Tijd
2
personen
30
minuten
Ingrediƫnten
2
el
olijfolie
2
tenen
knoflook
gehakt
400
g
saucijzen
(breakfast worstjes)
625
ml
tomatensaus
250
g
rigatoni
12
blaadjes
basilicum
gescheurd
zout en peper
Instructies
Verwarm de skillet voor boven het vuur.
Fruit ui bestrooid met wat zout aan in olie en voeg knoflook toe.
Haal de worstjes uit hun jasje en verdeel in stukjes. De stukjes kun je tot balletjes rollen, hoeft niet.
Bak de stukjes/balletjes worst rondom aan met ui en knoflook in de skillet tot ze beginnen te kleuren en voeg de tomatensaus toe.
Laat de saus onder regelmatig roeren warm worden en wat indampen. Breng op smaak met zout en peper.
Kook de pasta al dente volgens de instructies op het pak en serveer met de saus waar je 1 minuut voor het opdienen de basilicum doorroert.