Prep Tijd | 30 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 2 el olijfolie
- 2 tenen knoflook gehakt
- 400 g saucijzen (breakfast worstjes)
- 625 ml tomatensaus
- 250 g rigatoni
- 12 blaadjes basilicum gescheurd
- zout en peper
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Verwarm de skillet voor boven het vuur.
- Fruit ui bestrooid met wat zout aan in olie en voeg knoflook toe.
- Haal de worstjes uit hun jasje en verdeel in stukjes. De stukjes kun je tot balletjes rollen, hoeft niet.
- Bak de stukjes/balletjes worst rondom aan met ui en knoflook in de skillet tot ze beginnen te kleuren en voeg de tomatensaus toe.
- Laat de saus onder regelmatig roeren warm worden en wat indampen. Breng op smaak met zout en peper.
- Kook de pasta al dente volgens de instructies op het pak en serveer met de saus waar je 1 minuut voor het opdienen de basilicum doorroert.