Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 10 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 3 el sjalot fijngesnipperd
- 5 el olijfolie
- 1 teen knoflook geperst
- 100 ml room
- 200 g tomatensaus vers
- chili flakes naar smaak
- 50 g Parmezaanse kaas fijngeraspt
- 200 g rigatoni al dente gekookt en koudgespoeld
- 10 blaadjes basilicum fijngesneden
- Parmezaanse kaas aan een stuk
- zout en peper
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Sjalot even garen in de helft van de olijfolie, knoflook toevoegen en nog even doorgaren tot glazig.
- Afblussen met room, opkoken en tomatensaus toevoegen.
- Chiliflakes en Parmezaanse kaas toevoegen en de laatste laten smelten.
- Saus mengen met de pasta, verwarmen, iets lopender maken met het restant van de olie en basilicum toevoegen.
- Serveren met à la minute geraspte Parmezaan.