Recept Afdrukken
Rigatoni Arabbiata “Osman”
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken Italian
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken Italian
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Sjalot even garen in de helft van de olijfolie, knoflook toevoegen en nog even doorgaren tot glazig.
  2. Afblussen met room, opkoken en tomatensaus toevoegen.
  3. Chiliflakes en Parmezaanse kaas toevoegen en de laatste laten smelten.
  4. Saus mengen met de pasta, verwarmen, iets lopender maken met het restant van de olie en basilicum toevoegen.
  5. Serveren met à la minute geraspte Parmezaan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.