Rigatoni Almadrava
Maaltijd
voorgerecht
Keuken
Spaans
Porties
2
person
Porties
2
person
Ingrediƫnten
2
el
knoflookolie
2
el
kruidenolie
300
g
rigatoni
gekookt gewicht
scheut
orujo Pazo SeƱorans
200
g
tomatensaus met bacon
ui en peterselie
150
g
room
75
g
boter
50
g
Parmezaanse kaas
geraspt
peper
Instructies
Verhit knoflookolie in een sauteuse en voeg kruidenolie toe.
Bak even aan en voeg de gekookte koude rigatoni toe
Maak de rigatoni al roerende goed warm, flambeer met orujo en laat het vuur vanzelf uitgaan.
Voeg de helft van de tomatensaus met bacon en ui toe, laat even doorwarmen en voeg de rest van de saus toe.
Voeg room toe, laat even inkoken en voeg boter en Parmezaanse kaas toe.
Laat nog even doorwarmen