Recept Afdrukken
Rigatoni Almadrava
Maaltijd voorgerecht
Keuken Spaans
Porties
person
Ingrediënten
Maaltijd voorgerecht
Keuken Spaans
Porties
person
Ingrediënten
Instructies
  1. Verhit knoflookolie in een sauteuse en voeg kruidenolie toe.
  2. Bak even aan en voeg de gekookte koude rigatoni toe
  3. Maak de rigatoni al roerende goed warm, flambeer met orujo en laat het vuur vanzelf uitgaan.
  4. Voeg de helft van de tomatensaus met bacon en ui toe, laat even doorwarmen en voeg de rest van de saus toe.
  5. Voeg room toe, laat even inkoken en voeg boter en Parmezaanse kaas toe.
  6. Laat nog even doorwarmen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.