Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 6 minuten |
Passieve Tijd | 2 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 100 ml Japanse sojasaus
- 2 el mirin
- 2 el sake
- 1 tl zwarte peper
- 12 plakken ribeye (van Berkel stand 14)
- 8 bosuitjes buitenste laagje verwijderd
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Meng sojasaus, mirin, sake en peper tot een lak.
- Leg 3 plakken ribeye overlappend op elkaar zodat er een vierkant ontstaat en rol hier 2 bosuitjes in die qua wit deel tegenover elkaar liggen.
- Zet de rol vast met 3 satéprikkers en maak in totaal 4 rollen
- Schroei de rollen om en om dicht en begin na 3 minuten met het bekwasten met lak.
- Grill de rollen in totaal niet langer dan een minuut of 6, laat 2 minuten rusten en snijd ze in plakken. Serveer met het restant van de lak.