Fruit de uien in een koekenpan glazig in 2 eetlepels olie.
Bestrooi het vlees met zout en peper, bak de helft in 2 eetlepels olie in een stoofpan rondom bruin en haal na een paar minuten uit de pan. Herhaal dit met de rest van het vlees.
Voeg de uien toe aan het vlees en blus af met kokoswater.
Laat het vlees een half uur zacht stoven en voeg aardappel, wortel en uitgelekte limabonen toe.
Controleer na 45 minuten de garing van zowel aardappel als bonen.
Serveer de ragu direct of laat afkoelen en verwarm later zachtjes op het vuur of 20 minuten in een op 180ºC voorverwarmde oven.
7. Bestrooi met koriander en grofgemalen peper.
*In Vietnam krijg je allemaal een eigen bakje met zout, peper en een limoenwedge.
* Je kunt ook limabonen uit blik nemen. Spoel die af onder een lopende kraan en laat ze de laatste 5 minuten meewarmen.