Pulled pork easy
Porties
10minuten
Kook Tijd
10-12uur
Porties
10minuten
Kook Tijd
10-12uur
Ingrediënten
Instructies
  1. Smeer de procureur rondom in met bbq rub en laat minimaal een nacht intrekken in de koeling.
  2. Stook je bbq (met een klep) tot 107º-130º C, en gebruik de platesetter (met opvangbak)
  3. Leg de procureur op het rooster, vette kant naar boven en gaar in 8 tot 12 uur uur naar 93º (kern).
  4. De tijd is uiteraard afhankelijk van de binnentemperatuur (doe) van je bbq.
  5. Laat het vlees 30 minuten rusten, en trek het daarna met je vingers uit elkaar, en ja…, dit doet pijn!
  6. Maak het shredded vlees aan met bbq saus maar gebruik niet teveel, en serveer extra saus on the side.
  7. *Als je geen kamado gebruikt maar bijvoorbeeld een kettle met een dunne wand moet je misschien een keer houtskool bijvullen.