Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 80 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 4 grote aardappels Nicola’s, geschild
- 1 witte ui schoon en in 2-en
- 1 teen knoflook geperst
- 4 takjes tijm
- 4 el olijfolie
- 100 ml witte wijn
- zout en peper
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Snijd de aardappels op de mandoline in 3 mm dikke schijven
- Snijd de uien op de mandoline in 1 mm dikke halve schijven en werk los.
- Meng aardappel en ui met knoflook, tijm, olijfolie en peper en zout.
- Zet de aardappels in een platte braadslee, ik gebruik een paellapan, afgedekt met aluminiumfolie 1 uur in een op 160ºC voorverwarmde oven.
- Verwijder het folie, besprenkel met witte wijn en zet nog 20 minuten terug op 200ºC.