Panna cotta van witte chocolade
Porties
6personen
Kook Tijd
25minuten
Porties
6personen
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng room, melk, vanille en een snufje zout, breng tegen de kook aan en haal de pan van het vuur.
  2. Los 5 minuten later de in water geweekte en uitgeknepen gelatine op in de warme vloeistof en laat 10 minuten naast het vuur staan.
  3. Meng de chocolade met de warme room/melk, laat een minuut staan en laat al roerend de chocolade oplossen.
  4. Passeer alles door een fijne zeef en verdeel over 10 glazen of vormpjes. Laat minimaal een uur opstijven in de koeling.
  5. Breng myrtilles met suiker en crème de myrtilles (of Cassis) aan de kook en laat 10% inkoken. Breng op smaak met limoensap en draai tot een coulis in de keukenmachine. Passeer eventueel door een zeef.