Porties |
|
Ingrediënten
- 120 g mosterdzaad rauw
- 150 g water
- 150 g rijstazijn
- 50 g suiker
- 7 g zout
- 80 g pickled mosterdzaad zie boven
- 20 g Dijonmosterd
- 10 g Colman’s mosterd
- 80 g Japanse mayonaise Kewpie
- 1 bosuitje fijngesneden
- 40 g augurk zuur, fijngesneden
- zout & peper
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Meng mosterdzaad met water, azijn, suiker en zout in een sauspan en breng langzaam aan de kook.
- Blijf regelmatig roeren en laat 45 minuten garen. Voeg iets water toe als de zaadjes bijna droog koken. Laat je pickled mosterdzaad afkoelen.
- Meng 80 gram van je net gemaakte pickled mosterdzaad met Dijon- en Colman’s mosterd, mayonaise, bosui en augurk en breng op smaak met zout en peper.