Recept Afdrukken
Mosselen met zwarte bonensaus
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken Chinees
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken Chinees
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Bak op hoog vuur kort de sjalotjes in de olie, en voeg knoflook en zwarte bonensaus toe (MEP).
  2. Meng sesamolie, sojasaus, oestersaus en suiker en roer tot de suiker is opgelost (MEP).
  3. Bak de mosselen met sjalot-knoflook-bonen en bak totdat ze openstaan.
  4. Voeg sesamolie-sojasaus-oestersaus-suiker en de helft van de bosui en de rode peper toe en schep deze ingrediënten snel door de mosselen.
  5. Verdeel de mosselen over kommetjes of diepe borden en verdeel de overgebleven rode peper en bosui over de mosselen.
  6. Garneer met een takje koriander en serveer direct.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.