Recept Afdrukken
Makreel met rabarber
Maaltijd voorgerecht
Keuken BBQ
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd voorgerecht
Keuken BBQ
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Stook de bbq naar de juiste temperatuur/hoogte (warm|200ºC|2).
  2. Smeer de rabarber in met olie, bestrooi met suiker, gril rondom krokant en laat naast het vuur nog iets doorgaren.
  3. Meng rozemarijn met azijn en haal hier de makreelfilets doorheen. Bepoeder met bloem, bestrooi met zout en gril rondom krokant.
  4. Leg de makreelfilets op de rabarber op een plaat schaaltje, besprenkel met nog wat azijn en bestrooi met kappertjes en laat nog een paar minuten doorgaren.
Notities

*een priegelwerkje, met een klein pincetje, maar de moeite meer dan waard om een succesvol gerecht neer te zetten, vraag maar aan Ate die altijd mijn makreel schoonmaakt in Spanje!


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.