Recept Afdrukken
Makreel gebrand, met citrus soja dressing, mandarijnkosho en kalamanchi
Maaltijd voorgerecht
Porties
personen
Maaltijd voorgerecht
Porties
personen
Instructies
  1. Fileer de makrelen en snijd de graatjes uit het midden terwijl je de filets aan de staart aan elkaar laat.
  2. Meng ponzu met limoensap, honing en 5-spice poeder.
  3. Marineer de makreel 20 minuten in ponzu-dressing en laat uitlekken.
  4. Haal snel de crème-brulée brander over beide zijdes van de filets en serveer met mandarijnkosho, kalamanchi parels en een paar dopjes mayonaise.
Notities

dat kan een lastige worden, die parels, ik haal ze bij de Hanos. Je kunt ook de schil van een roze grapefruit snijden, inclusief het wit, dan de segmentjes tussen de velletjes uitsnijden en die wat kleiner snijden, ook lekker!


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.