Prep Tijd | 30 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 3 el boter
- 1 tl kerriepoeder , meer naar smaak
- 400 ml bechamelsaus
- 100 ml room
- 6 kippendijen uitgebeend
- 2 eiwitten losgeklopt
- 80 g cornflakes crushed
- 1 el chiliflakes
- 6 wafels Koopmans wafelmix
- 2 el amandelen geschaafd, getoast
- 2 el ahornsiroop
- zout en peper
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Fruit ui aan in boter tot goudbruin, voeg kerriepoeder toe, roer door en laat nog 2 minuten doorgaren.
- Voeg béchamelsaus en room toe, breng tegen de kook aan en passeer na 5 minuten door een zeef. Breng op smaak met zout en peper.
- Rol de kippendijen door eiwit en dan door cornflakes en peper.
- Grill de kippendij om en om krokant op de plancha en let op de garing (minimaal 75ºC kern).
- Bak de wafels volgens de aanwijzingen op het pak en houd ze warm tussen 2 theedoeken in een minimaal verwarmde oven.
- Serveer met de saus en besprenkel met amandelen en ahornsiroop.