Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 45 minuten |
Passieve Tijd | 12 uur |
Porties |
veel!
|
Ingrediënten
- 300 g biscuit fijngemalen tot kruimels
- 150 g gezouten boter gesmolten
- 150 g pecannoten
- 150 g pure chocolade gehakt (100 g + optioneel 50 g)
- 75 g rozijnen
- 200 g kokosrasp
- 788 ml gezoete gecondenseerde melk 2 blikjes
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Meng de biscuitkruimels met de boter en druk ze stevig uit op de bodem van een vierkant bakblik van 20 x 20 cm (eventueel kun je het blik bekleden met vetvrij papier).
- Bedek de koekjesbodem met pecannoten, rozijnen, 100 gram gehakte chocolade en de kokosrasp.
- Giet de gecondenseerde melk over het kokos en prik regelmatig met een satépen in de kokoslaag om de melk naar beneden te laten lopen.
- Bak de bommen 45 minuten in een op 140°C voorverwarmde oven. Laat een nacht afkoelen.
- Smelt het restant van de chocolade ‘au bain marie’ en besprenkel hiermee de bovenkant van de cake. Snijd de cake in 25 bommen en wip ze uit het bakblik.