Prep Tijd | 20 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 250 g haricot verts doormidden
- 200 g sugar snaps
- 150 g doperwten
- 600 g gebraden kip vlees en huid
- 3 el olijfolie
- 2 sjalotten gesnipperd
- 2 tenen knoflook geperst
- 400 ml kippenbouillon
- 1 citroen sap en rasp
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Gaar de groentes 3 minuten in ruim kokend water met wat zout en laat uitlekken.
- Snijd de kippenhuid in kleine stukjes en bak die op hoog vuur uit in de olie.
- Voeg als de stukjes huid krokant worden de sjalot en de de knoflook toe en fruit op een iets zachter vuur 2 minuten aan.
- Voeg de geplozen kip toe, zet het vuur weer hoger en bak rondom aan.
- Voeg als de kip warm is de groentes en bouillon toe, breng aan de kook en laat 5 minuten indampen tot er nog maar een klein laagje vocht onderin de pan zit.
- Breng op smaak met citroen-sap en -rasp en serveer direct.