Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 3 bosuitjes gesneden
- 3 el olijfolie
- 50 g spinazie gewassen
- 6 eieren
- 200 g kimchi fijngesneden
- 50 g pecannoten grof gehakt
- 1 el zwart sesamzaad
- zout en peper
- 50 g pecannoten grof gehakt
- 1 el zwart sesamzaad
- zout en peper
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Fruit 2 bosuitjes aan in 2 eetlepels olijfolie, voeg spinazie toe, roer een minuut door, giet af in een vergiet of zeef en laat uitlekken.
- Klop de eieren los met zout en peper, meng met kimchi en voeg het bosui-spinazie mengsel toe.
- Verwarm de rest van de olijfolie in een grote koekenpan, vul met het kimchi-beslag en bak met een deksel op de pan op laag vuur tot de bovenkant licht stolt.
- Draai de omelet met behulp van een deksel of groot bord om en gaar nog een paar minuten door
- Bestrooi met het restant van de bosui, pecannoten en zwart sesamzaad.
Notities
*Kimchi is makkelijk zelf te maken maar kost wel wat tijd, Tegenwoordig kun je prima kant en klare kopen, de beste vind je vaak in toko’s.