Katsu sando
Maaltijd
snack
Keuken
Japans
Porties
Prep Tijd
2
sandwiches
10
minuten
Kook Tijd
Passieve Tijd
10
minuten
15
minuten
Porties
Prep Tijd
2
sandwiches
10
minuten
Kook Tijd
Passieve Tijd
10
minuten
15
minuten
Ingrediënten
2
tonkatsu’s van varken
van 150 gram
4
witte boterhammen
2
el
boter
2
el
mosterdzaadsaus
2
el
tonkatsusaus
80
g
spitskool
chiffonade gesneden
Instructies
Bak 2 tonkatsu’s van varken, laat uitlekken op keukenpapier en laat afkoelen.
Besmeer de boterhammen licht met boter en besmeer er daarna 2 met mosterdzaadsaus.
Leg de tonkatsu’s op de mosterdzaadsaus en besmeer ze met tonkatsusaus.
Leg chiffonade van kool over de tonkatsu’s en bedek met de overgebleven boterhammen.
Leg de tonkatsu’s tussen slagersfolie of bakpapier, leg er en plankje op en zet de boel 15 minuten onder druk (2 potten appelmoes).
Snijd de randjes van het brood en snijd de tonkatsu’s doormidden