Katsu sando
Porties Prep Tijd
2sandwiches 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 15 minuten
Porties Prep Tijd
2sandwiches 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 15 minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bak 2 tonkatsu’s van varken, laat uitlekken op keukenpapier en laat afkoelen.
  2. Besmeer de boterhammen licht met boter en besmeer er daarna 2 met mosterdzaadsaus.
  3. Leg de tonkatsu’s op de mosterdzaadsaus en besmeer ze met tonkatsusaus.
  4. Leg chiffonade van kool over de tonkatsu’s en bedek met de overgebleven boterhammen.
  5. Leg de tonkatsu’s tussen slagersfolie of bakpapier, leg er en plankje op en zet de boel 15 minuten onder druk (2 potten appelmoes).
  6. Snijd de randjes van het brood en snijd de tonkatsu’s doormidden