Prep Tijd | 10 minuten |
Kook Tijd | 10 minuten |
Passieve Tijd | 15 minuten |
Porties |
sandwiches
|
Ingrediënten
- 2 tonkatsu's van varken van 150 gram
- 4 witte boterhammen
- 2 el boter
- 2 el mosterdzaadsaus
- 2 el tonkatsusaus
- 80 g spitskool chiffonade gesneden
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Bak 2 tonkatsu’s van varken, laat uitlekken op keukenpapier en laat afkoelen.
- Besmeer de boterhammen licht met boter en besmeer er daarna 2 met mosterdzaadsaus.
- Leg de tonkatsu's op de mosterdzaadsaus en besmeer ze met tonkatsusaus.
- Leg chiffonade van kool over de tonkatsu’s en bedek met de overgebleven boterhammen.
- Leg de tonkatsu’s tussen slagersfolie of bakpapier, leg er en plankje op en zet de boel 15 minuten onder druk (2 potten appelmoes).
- Snijd de randjes van het brood en snijd de tonkatsu’s doormidden