Recept Afdrukken
Kaneelcake
Maaltijd dessert
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 60 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd dessert
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 60 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng eieren met appelmoes, amandelpindakaas en ahornsiroop in de keukenmachine (KitchenAid).
  2. Meng amandelmeel, tapioca, kaneel, nootmuskaat, baking soda en zout in een mengkom.
  3. Meng de droge door de natte mix en vouw de rozijnen met een spatel door het beslag.
  4. Giet het mengsel in een ingevette cakevorm, leg een bakpapiertje opzet beslag en bak 50-60 minuten in een op 180ºC voorverwarmde oven.
  5. Controleer de garing met een satépen, laat 5 minuten staan en laat gestort afkoelen op een rekje.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.