Prep Tijd | 45 minuten |
Porties |
minuten
|
Ingrediënten
- 1 rode ui gesnipperd
- 100 g boter + wat extra
- 1 kg rundergehakt
- 70 g tomatenpuree blikje
- 1 l groentebouillon
- 1 kg witte kool gesneden
- 1,2 kg aardappelpuree
- 100 g geraspte kaas*
- zout en peper
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Fruit ui glazig in boter, voeg gehakt toe en bak met behulp van een vork tot rulle korrels.
- Voeg tomatenpuree toe en breng op smaak met zout en peper.
- Breng groentebouillon aan de kook en blancheer hier de kool enkele minuten in. Giet af en bewaar de bouillon voor een andere toepassing.
- Smeer een braadslede in met boter, vul met witte kool, daarop gehakt en eindig met een laag aardappelpuree gemengd met geraspte kaas.
- Zet de jachtschotel 30 minuten in een op 190ºC voorverwarmde oven.