Italiaanse pot-au-feu
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
18minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
18minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Zet het rundvlees aan in olie, bestrooi met zout en bak rondom krokant.
  2. Smelt boter in de ‘Instant-pot’, op de bakstand, roer er uien en bleekselderij doorheen en na 2 minuten de knoflook en de wortels.
  3. Voeg vlees, witte wijn, balsamico, bouillon en salie toe, roer goed door en giet er tomatensaus en losse tomaatjes op.
  4. Sluit de ‘Instant-pot’ af, wissel naar ‘pressure’ en zet de timer op 18 minuten (als de druk voldoende is opgebouwd begint de timer terug te tellen).
  5. Als de 18 minuten voorbij schiet de ‘Instant-pot’ automatisch op warmhouden.
  6. Zet de ‘Instant-pot’ na 15 minuten warmhouden uit, zet het stoomventiel open en open de pot als er geen stoom meer uitkomt.
  7. Breng indien nodig nog op smaak met zout en peper.