Recept Afdrukken
Italiaanse pot-au-feu
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken Italian
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 18 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken Italian
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 18 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Zet het rundvlees aan in olie, bestrooi met zout en bak rondom krokant.
  2. Smelt boter in de 'Instant-pot', op de bakstand, roer er uien en bleekselderij doorheen en na 2 minuten de knoflook en de wortels.
  3. Voeg vlees, witte wijn, balsamico, bouillon en salie toe, roer goed door en giet er tomatensaus en losse tomaatjes op.
  4. Sluit de 'Instant-pot' af, wissel naar 'pressure' en zet de timer op 18 minuten (als de druk voldoende is opgebouwd begint de timer terug te tellen).
  5. Als de 18 minuten voorbij schiet de 'Instant-pot' automatisch op warmhouden.
  6. Zet de 'Instant-pot' na 15 minuten warmhouden uit, zet het stoomventiel open en open de pot als er geen stoom meer uitkomt.
  7. Breng indien nodig nog op smaak met zout en peper.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.