Prep Tijd | 30 minuten |
Kook Tijd | 20 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 60 g boter + extra
- 165 ml water
- 125 g bloem gezeefd, + extra
- 3 eieren
- 70 g geraspte Comté
- 30 g geraspte Parmezaanse kaas
- zout en peper
- 1 extra ei
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200ºC. Laat boter smelten in een steelpan, voeg water toe en een snuf zout.
- Haal bij de eerste bubbel de pan van het vuur, voeg via een zeef alle bloem toe en roer tot een homogene massa.
- Zet de pan terug op het vuur, laat even garen tot de randen loslaten, haal weer van het vuur en schep over in een mengkom.
- Voeg 1 voor 1 de eieren toe en roer het beslag iedere keer door tot het ei is opgelost in de massa.
- Voeg geraspte kaas toe, breng op smaak met peper en dan pas met zout (ivm de kaas)
- Smeer een ovenplaat in met wat gesmolten boter, bestrooi met bloem en maak met een spuitzak kleine bolletjes op de plaat.
- Bestrijk de bolletjes met opgeklopt ei en bak in ± 20 minuten af in een voorverwarmde oven op 200ºC.