Recept Afdrukken
gaji-namul, Koreaanse aubergine salade
Maaltijd salade
Keuken vietnamees
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd salade
Keuken vietnamees
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd de aubergines in wedges en zorg dat iedere reep een stuk vel heeft.
  2. Stoom de auberginerepen in 6 minuten gaar boven kokend water en laat ze uitlekken en afkoelen.
  3. Maak een dressing van knoflook, sesamolie, sojasaus, rijstazijn en suiker en meng met de aubergine.
  4. Meng de aubergine-repen voorzichtig met de bosui, leg hierop de taugé en besprenkel de salade met sesamzaadjes en chilipeper.
Notities

* Spaanse peper in ringetjes maak je door de peper tussen je vingers te rollen. Als je vervolgens het topje met de steel van de peper afsnijdt schudt je de zaadjes (het venijn!!) er zo uit.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.